Barcelona Showcase


Barcelona Showcase és una mostra d'art contemporani organitzada per Global Art Agency que té lloc a la Casa Batlló i que enguany he tingut la possibilitat de visitar. La mostra dura només un dia i aquest any s'ha celebrat el 27 d'abril i reuneix principalment pintures d'artistes de diferents països. El contingut de la mostra és molt ampli ja que hi han obres de més de 120 artistes. Els artistes presenten entre 5 i 8 obres que pots adquirir al moment i pots obtenir informació i contacte per seguir la seva obra. És una mostra que permet veure en poc temps diferents creacions que es fan per tot el món perquè es poden veure obres de l’Àfrica, india, sudamèrica, xina, etc i que a més et permet poder parlar amb l'artista de la seva obra.

 

M'agradaria destacar les obres de Chi Hang Wong de Hong Kong que fa personatges sobre fusta i que combina amb uns filaments de cotó per sobre l'obra que les fan especials.



Les obres del català Jaume Ojea que fa una reflexió del camí i les decisions que prenem amb el cor per arribar a ser feliços.


També m'agradaria destacar a la Paula Cox de Sri Lanka que és una artista pels dret humans associada amb Amnistia Internacional i que presenta obres de la vida a diferents parts del món,

Shiri Achu de Camaroon




 i Silvia Chiesa d’Itàlia.
 
 
Si voleu consultar el catàleg de la mostra aqui teniu l'enllaç:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/60678025/BARCELONA_SHOWCASE_2013SMALL-3.pdf

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Koyama

Moviment Gutai i grup Zero

Josep Tapiró al MNAC